İSTANBUL / ATAŞEHİR - Şehit Haşim Usta İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Haşim Usta İmam Hatip Ortaokulu

Yeni Çamlıca Mh. Balaban Cd. No1 Ataşehir/ İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Şehit Haşim Usta İmam Hatip Ortaokulu olarak kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, araştıran, sorgulayan bilimsel veriler ışığında ilerlemeyi şiar edinmiş, çevreye duyarlı kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, tüm değerleri hisseden yaşayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ilgi istidatları çerçevesinde bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Kapak toplama kampanyası projesi kapsamında okulumuz Ataşehir Engelliler Derneği tarafından teşekkür belgesi almıştır.
Ulaşım
320 ve 320A ile Üsküdar ve Ümraniye yönüne, 19T, 19D ile Kadıköy ve Bostancı güzergahlarına vasıta bulunmaktadır.
Merkezi bir yerdedir.
İlçe Merkezine 4 km uzaklıktadır.